RBD- na wikipédii

23. září 2009 v 20:48 | Dulce-Michelle Las Budaj-Puerte

RBD je mexická hudobná skupina,ktorá hrá prevažne pop-rockovú hudbu.Vznikla v roku 2004 pri natáčaní teenagerského seriálu Rebelde ,kde členovia kapely vystupovali.Rebelde sa stalo obrovským fenoménom po celom svete vysielali ich už v 60 krajinách sveta,formácia RBD sa stala svetove známa. Hlavný komerčný úspech zaznamenala najmä v Brazílii . Za tri roky účinkovania predala kapela viac než 9,3 milióna kópií svojich nosičov po celom svete. Pre obrovský úspech kapela natočila vlastný seriál s názvom La Familia,seriál pre obrovskú uspešnosť musel pokračovať ešte druhou sériou.Bohužial v Januári 2009 kapela oznámila koniec spoločnej kariéri a každý člen kapeli sa vidal vlastnou sólovou cestou.

Členovia skupiny

  • Anahí Giovanna Puente Portillo
  • Dulce María Espinoza Saviñón
  • Maite Perroni Beorlegui
  • Alfonso Herrera Rodríguez
  • Christopher Alexander Luis Casillas Von Uckermann
  • José Christian Chávez Garza


Diskografia

  • 2004: Rebelde
  • 2005: Tour Generación RBD En Vivo
  • 2005: Nuestro Amor
  • 2006: Live In Hollywood
  • 2006: Celestial
  • 2006: Rebels
  • 2007: Live in Rio de Janeiro
  • 2007: Tour Celestial 2007: Hecho En España
  • 2007: Empezar Desde Cero
  • 2008: Best Of
  • 2009: Para olvidarte de mí


Iné projekty

2008: La Familia

Príspevok pridala:členka fanclubu Janush331
Zdroj:wikipedia.sk
(P.S.:Prezradím vám ,že tento článok poznám,asi preto ,že som ho písala ja,kedže sme zapísaný vo wikipédii,tak som tento článok o RBD písala ja ako prvá členka a zakladateľka RBD Fanclubu)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Ste členom FANCLUBU RBD?

áno
nie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama